Bliv inspireret af førende eksperter.
Lyt til podcast-serien “Spotlight på læring”

Hvad opnår du ved at sætte læring fri?

Demokratiser læring. Design rum hvor alle kan engagere sig, dele viden og lære. Og finde svar i det øjeblik, de har brug for det.

Læring handler om mennesker!

Læring skal være relevant, rettidig, praktisk og inkluderende. Læring skal løse problemer for brugeren.

Løser du problemer eller leverer kurser?

Design læringsoplevelser til at løse problemer. Gør det datadreven og bevis værdien for forretning.

 

Bliv inspireret af førende eksperter.
Lyt til podcast-serien “Spotlight på læring”

Læringsplatform

IMG_4929

Har du prøvet at…

… Sidde på et kursus, og føle det var spild af tid?

… Få noget forklaret, som du allerede godt vidste?

… Være uoplagt på et kursus, hvor rammerne var fastsatte?

… Dem du spurgte til råds, svarede på noget helt andet og tredje?

… Bruge masser af tid, på at tænke over en løsning på en udfordring?

 

Det har du helt sikkert! Det har vi alle, og vi har alle prøvet at være helt vildt irriterede over enten et kursus eller over noget, der skulle gennemgås i plenum. Med vores læringsplatform vil disse punkter være fortid, og du vil i stedet opleve, at læring er noget, der rent faktisk gør dig bedre.

Læringsplatformen der gør dig bedre

I vores læringsplatform finder du den viden, du har brug for, for at blive endnu bedre til dit arbejde! Gennem og med andre personer lærer vi hele tiden, og når vi lærer, forbedrer vi os. Og når vi lærer noget nyt og forbedrer os, bliver vores arbejde både nemmere og sjovere.

Glem kurser med fastsatte tidspunkter og rammer, og hvor deltagernes viden bliver skåret over én kam. I vores læringsplatform lærer du det, du har brug for. Det kan være du skal se en video, lytte til en podcast eller læse en tekst, for at få mere viden eller inspiration til at komme frem til en løsning, på den udfordring, du sidder med lige nu og her.

Peter Simonsen, Learning Director

Hvornår lærer du bedst?

Er det når du er på kursus, når du er til forelæsning eller lærer du hele tiden?

Spørger du os, så er svaret klart: Du lærer hele tiden, og du lærer altid.

Netop dette tager vores læringsplatform højde for, da du selv vælger emne og tidspunkt for hvornår du vil lære noget, og på den måde er læringen altid tilpasset dine behov.

 

Ved at se en video, lytte til en podcast eller læse en tekst?

I vores læringsplatform kan du finde det format, der passer dig bedst, og du kan endda være med til at oprette indhold på læringsplatformen, så du kan hjælpe andre med at udvikle sig.

I vores læringsplatform finder du små bidder af relevant viden – små bidder content, der er lige at gå til. Videoerne er som hovedregel maks. 3-5 minutter lange. Tekstbidderne er søgeordsoptimerede, så det er nemt for dig at søge relevante bidder af vidensindhold frem i læringsplatformen.

Selve læringsplatformen har en søgefunktion, der er lige så grundig som de allerstørste søgemaskiner, du kender fra nettet. Det gør det nemt for dig at finde det mest relevante indhold, som du kan se, læse eller lytte til, når det passer dig.

Læringsplatformen hjælper med onboarding

Vær med til at hjælpe kolleger og nye medarbejdere godt i gang.

Har du prøvet at sidde med en opgave, hvor der opstår et problem. så du bare ikke kan komme videre? Du grubler over det i et stykke tid, og prøver måske det ene og det andet, indtil du spørger en kollega eller en leder til råds. ”Nå, ja. Det kan jeg godt huske, da jeg startede” lyder svaret måske, eller ”Det kunne du heller ikke vide”.

Men jo, det kunne du godt vide – hvis en kollega eller en leder havde oprettet et stykke indhold til læringsplatformen, så du kunne søge løsningen frem, når du har opgaven og udfordringen. Men så opretter du bare et stykke indhold, så andre kolleger efter dig, ikke behøver sidde med hovedbrud på at finde løsningen. På den måde er læringsplatformen med til at hjælpe både dig, og du er med til at hjælpe andre.

 

Lær fra andre, der har stået i samme situation som dig selv.

Lær andre, der kommer til at stå i samme situation som dig selv.

Hvordan virker læringsplatformen?

Vores læringsplatform virker kun, hvis du og dine kolleger bruger den. Læringsplatformen er lavet for at det skal være nemt at OPRETTE og DELE viden med andre, så I kan se, lytte eller læse din bid viden HVOR, HVORNÅR og HVORDAN det passer jer bedst.

Kært barn har mange navne, men hele essensen af vores læringsplatform er bidder af brugerskabt indhold, som indeholder viden, både du og andre vil få gavn af i jeres daglige arbejde. Når du samarbejder med vores team af læringskonsulenter, får du indhold af høj kvalitet, der bidrager til forbedret performance i virksomheden.

Vores team skaber indhold der fanger opmærksomheden hos dig og dine kolleger. Vores team har baggrund i videoproduktion, storytelling og uddannelsessystemet, så der altid skabes en rød tråd med din virksomheds tone-of-voice og identitet. I tæt samarbejde med dig finder de frem til de fagsprog, de rette ord, og den rette fortælling, der skaber værdi for jer.

 

Hvad er et Learning Management System?

Læringsplatform kaldes på engelsk et learning management system og forkortes LMS.

Et learning management system er en læringsplatform, som hjælper dig med at dokumentere, administrere, tracke og automatisere træning og vidensdeling kolleger imellem. Virksomheder anvender vores læringsplatform til deres medarbejdere, kunder og partnere. Så helt kort sagt, er et learning management system en læringsplatform, som hjælpe dig med at tilegne dig ny viden og udvikle dig.

Hvad er formålet med et Learning Management System?

Formålet med vores learning management system er at give din virksomhed en portal, hvor I kan dele viden og indhold, som gør at du som medarbejder kan vokse og blive endnu bedre til det, du laver. Den virtuelle læringsplatform er skabt for at samle adgang til relevant viden ét sted. I læringsplatformen kan I også identificere huller i læring og viden, som I kan bruge til at optimere jer selv.

Vores moderne læringsplatform er baseret på en intelligent algoritme, der kan skabe automatiserede anbefalinger til relevant content til dig, baseret på din profil samt ved at analysere metadata.

Hvad er fordelene ved et Learning Management System?

Der er mange fordele ved at implementere vores learning management system! Udover det bliver sjovere og nemmere for dig, at tilegne dig ny viden på arbejdspladsen, kan vi også nævne:

  • Ubegrænset adgang til materiale på læringsplatformen
  • En platform til at systematisere læringsmateriale og vidensindhold
  • Reducere tid og omkostninger i læringsprocessen
  • Nemt at opdatere og udvide indholdet i læringsplatformen

 

Funktioner i Learning Management System

  • Tilegnelsen af viden bliver uafhængig af sted og tid
  • Personliggør læringsoplevelsen
  • Fuldt integreret med andre systemer
  • Interaktiv vidensrejse med belønninger og feedback
Mads Willum Høj Jensen
Direktør & partner
Peter Simonsen
Læringsdirektør & partner
Christian Sørensen
Kommerciel ansvarlig
Mathias Justesen
Senior læringskonsulent
Malene Becker Hallund
Senior læringskonsulent & projektleder
Sabine Pedersen
Projektleder & læringskonsulent
Signe Aaen
Customer Success Manager & marketingansvarlig
Morten Flø Pallesen
Læringskonsulent
Emma Boe Steen
Læringskonsulent
Maiken Bidstrup
Læringskonsulent
Kathrine Aachmann
Læringskonsulent
Maria Bech Thomsen
Læringskonsulent
Mick Clausen
Junior Læringskonsulent
Martin Stenager Heiselberg
Grafisk designer
Line Bertelsen
Grafisk designer

Ressourcer

Hvornår lykkes læring?

Hvordan det kan være direkte skadeligt for læring, hvis vi måler på det forkerte? Det kan du bl.a. høre mere om i den næste og

Read More »

Læring 2.0 – den moderne læringsplatform

Ud med eventbaseret læring, slut med kurser, og ind med en læringskultur, der sætter den individuelle læring i fokus.

Med en læringsplatform implementeret som en del af virksomhedens læringskultur, får I sammen skabt en sund læringskultur, hvor hver enkelt person tager ansvar for sin egen læring og sin egen performance. En læringskultur, der baserer sig på vores læringsplatform, skaber resultater for både den enkelte person, altså dig, og for virksomheden som samlet enhed.

Vi har alle prøvet at sidde som ny medarbejder, og have en masse spørgsmål, da man i begyndelsen stadig er lidt usikker på rutiner og opgaver. Tænk hvis du nemt selv kunne løse udfordringen, ved at kigge i din arbejdsplads’ læringsplatform. En læringsplatform, som også gør det at lære noget nyt, bliver både sjovere og nemmere. Med en velimplementeret læringsplatform kan I få en sund læringskultur op at køre, som allerede i onboarding-forløbet vil vise sine fordele. Du kan som ny medarbejder altid søge informationen frem i læringsplatformen igen, hvis du ikke lige kan huske ”hvordan det nu lige var” første gang du sidder med den konkrete opgave.

Vores læringsplatform kan skabe engagement og læringsoplevelser i hverdagen. Hos Blendit Learning hjælper vi jer med implementeringen og forankringen af læringsplatformen. At ændre sin læringskultur, ved for eksempel at gå fra afholdelse af eventbaseret læring til moderne læring via en læringsplatform, er en proces, der kan være svær. Efter læringsplatformen er implementeret supporterer vi jer naturligvis hele vejen. Vi supporterer jer med at måle succes, drive engagement, igangsætte læringsinitiativer og sikre kontinuerlig læring i jeres nye læringsplatform. 

Kulturen i virksomheden er første prioritet og teknologien er sekundær for at kunne skabe en læringskultur. Jo mere kulturen og teknologien på din arbejdsplads understøtter en læringskultur, jo mere vil du og dine kolleger lære, og jo bedre kvalitet får den viden, I kan tilgå i læringsplatformen. Engagementet bliver øget og kolleger hjælper hinanden, samtidig med at jeres performance forbedres. Som et resultat af at lære mere, bliver du mere kreativ, forandringsparat og innovativ. Du tilegner dig ikke ny viden eller får nye ”skills” i løbet af 0,5 og helt af sig selv. Det sker hvis din arbejdsplads er forandringsparat og succesfuldt har implementeret en læringsplatform. Med en læringsplatform kombineres menneskelige relationer og læring.