Læringsplatform

En læringsplatform der hjælper, mens du arbejder

Få en læringsplatform der er så intelligent og intuitiv, at medarbejderne slipper for lange dage med træning eller kurser. De oplever, at de får hjælp i deres daglige opgaveløsning – præcis når de har brug for det. Fuse er en læringsplatform, der bidrager til at drive forretningens resultater 

Fuse = LMS og LXP

En læringsplatform, der skal hjælpe medarbejderne med at lykkes med deres arbejde, skal både kunne håndtere den formelle læring samt den læring, der foregår hver dag i form af videndeling og søgbar hjælp (performance support), lige når medarbejderne har brug for det. 

 

Læringsplatformen understøtter på den måde den optimale balance mellem PUSH (læring der deles med mig) og PULL (læring når jeg har brug for det i mit arbejde).  

 

Fuse er både en LMS platform, hvor du kan tage formel læring, og en LXP platform, hvor medarbejderne kan dele viden, stille spørgsmål og finde hjælp, mens de arbejder. Vores kunder bruger FUSE hver uge, året rundt. For læring sker sjældent alene på formelle kurser, men især i hverdagen, når du anvender den. 

Fuse læringsplatform er vores førstevalg

Play Video

Vi fandt sammen med Fuse i 2016, blev deres første partner og har været glade for det fantastiske samarbejde lige siden.

Social læring og lettilgængelig viden har altid været vores omdrejningspunkt. AI og eminente data- og analyseværktøjer i læringsplatformen Fuse gør det muligt effektivt at målrette indhold til den enkelte.

Læringsplatformen Fuse formår at sætte både forretningen og brugeren i centrum på én gang, og den skaber resultater gennem involvering og engagement.

En platform, der dagligt bruges af:

Læringsmomenter i hverdagen

Læring

Kombinér det bedste fra workflow-læring med LMS- og LXP-funktionaliteter for at opbygge kapabiliteter og for at understøtte den praktiske anvendelse af læring i workflowet. 

Viden

Gør dine medarbejdere i stand til at løse problemer og færdiggøre opgaver, mens de er i workflow gennem adgang til vores AI-drevne søgefunktion og svarog performancesupport. 

Kommunikation

Drag fordel af kommunikationsværktøjer, som altid holder din arbejdsstyrke opdateret, engageret og afstemt. 

Vi løser problemer og hjælper forretningen

Læring for læringens skyld er ikke løsningen.

 
Vælg jeres læringsplatform og design jeres læring til at løse problemer for forretningen og medarbejderne.

 

Det kan fx være:

Pre- og Onboarding

Sørg for at nye medarbejdere altid kan finde svar, føle sig velkommen, gennemgå basis træning og blive hurtigere klar til at løse deres opgaver.

IT-implementering

Om det er en stor ERP-implementering eller mindre IT-systemer, der skal implementeres, er målet at mindske performance-drop og give brugerne hjælp lige ved hånden.

Kundelæring

At kunderne kan lære om dine produkter igennem hele kunderejsen er afgørende. Både når de overvejer hvilket produkt, som de skal vælge og når de skal lære bruge det efter købet og hurtig få værdi fra det. God kundelæring skaber tilfredse kunder, der kommer igen.  

Hør mere om hvordan en ny læringsplatform kan hjælpe dig

Step by Step guide

Hvordan vælger du læringsplatform?

At investere i den rigtige læringsplatform kræver en grundig analyse, hvor du bør fokusere på at forstå forretningens behov, forstå dine målgrupper og dernæst lave en businesscase. Når du har kortlagt disse elementer, har du et solidt fundament til at lave en kravsspecifikation, som sikrer, at I får den læringsplatform, der løser jeres behov.

Læringsplatformen Fuse vil ofte være et godt bud, men det kommer fuldstændig an på jeres behov.

en guide, der hjælper dig til at vælge den rigtige platform:

Implementering af læringsplatform

Som Nordisk partner og forhandler af Fuse er Blendit Learning med hele vejen.

Fra dine første overvejelser omkring en ny læringsplatform, til implementering og go live – og ikke mindst alle årene efter gennem supportaftale.

Vi sikrer både den tekniske og organisatoriske implementering, så både forretningen, HR, ledere og medarbejderne får det fulde udbytte af platformen. Vi har mange års erfaring med:

Teknisk implementering

Platform set-up og integrationer 

Organisatorisk implementering

Workshops, uddannelse, forandringsledelse og forretningsforståelse.

 

Support og Forretningsdrevet anvendelse af Fuse

Eget sparringsteam, Business reviews, QA, uddannelse

Læringsindhold til Fuse

Launch-pakker, bite-sized læringsindhold, læringsplaner