Om Blendit

Erfarent team

Vi er forretningsorienterede og passionerede digitale læringsfolk og kreative sjæle.

Vi har over 25 års erfaring med kompetenceudvikling, forretningsudvikling, læringsplatforme og digitalt læringsdesign.  

Der var engang  

Der var engang to herrer, der var godt trætte af at sælge og implementere LMS-systemer og e-læring, der ikke gjorde en forskel. Hverken for organisationen, lederne, HR eller den enkelte. Derfor startede de Blendit Learning i 2016.

 

De hedder Peter og Mads.

 

Sidan da er teamet vokset støt, og vi er nu en virksomhed sammensat af mange kolleger med forskellige baggrunde, erfaring og interesser. Godt blandet i køn og alder – og det virker!

Vi hjælper mennesker og organisationer med at lykkes

Men både tilbage i 2016 og i dag er vores største fokus at hjælpe vores kunder med at få succes.

Vores ambition er at være den foretrukne læringspartner i Norden. Vi vil hjælpe kunder med at nå deres strategiske mål ved at bruge læringssoftware og digitalt læringsindhold på den mest optimale måde. Vil støtter vores kunder i at anvende data til at designe de bedste læringsløsninger.

Play Video

Vi har det sjovt imens

Selvom vi er fokuseret på hele tiden at hjælpe vores kunder, er vi er også en social folk, der elsker at grine og fejre. Hvad end der er babyer på vej, nye kunder, gazeller eller blendilæum.


Vil du vide mere om os hver især, hvad vi særligt brænder for og hvilke opgaver, vi løser for vores kunder, så læs mere om vores team.

Skal vi mødes?

Vil du gerne, at vi ringer dig op?

Så udfyld formularen, og du hører fra os inden længe.