Forretningsdrevet læring

Vi designer læring

Vi tror på, at læring skal designes med to mål for øje: 

  • Det skal gøre en forskel i forretningen 
  • Det skal hjælpe medarbejderne i deres daglige arbejde 

Forretningsforståelse og læringsdesign

Med over 20 års erfaring indenfor kompetenceudvikling, forretningsudvikling og læringsteorier ved vi, hvad der får læring til at virke i praksis og skabe værdi.   

 

Den erfaring har vi samlet i vores egen model, der kobler forretningsforståelse og læringsdesign.    

 

Vi kalder den Cre8 Business Value. Den er kernen i forretningsdrevet læring. Den indeholder værktøjer, skabeloner og metoder – lige til at anvende.  

Læringsstrategi, læringsdesign eller læringsressourcer?

Vi hjælper flere af vores kunder på både på det strategiske, taktiske og operationelle niveau.  

Vi hjælper med at designe og implementere forretningsdrevet læring gennem følgende ydelser: 

Læringsstrategi & rådgivning

Analyse og scoping af forretningens behov

Vil du sikre dig, at du går i gang med at løse de behov, der gør den største forskel? Vi hjælper med at interviewe stakeholders, forstå forretningen og de vigtigste kapabiliteter.

Læringsstrategi

Skal du udvikle eller revidere din læringsstrategi til at understøtte forretningen endnu bedre, står vi klar med vores metoder og sparringsforløb. 

Organisering

Står du overfor en videreudvikling af din HR eller L&D-afdeling, hvor digital læring skal spille en endnu større rolle, har vi metoder til at facilitere forløbet og sikre implementering. 

Governance & Learning Request Process

Står du overfor at skulle optimere din governance og projektmodel målrettet dine læringsprojekter, har vi processer og erfaring, som kan målrettes din organisation. Vi har en efterprøvet Learning Request Process, som vi kan implementere og oplære jer i at anvende. 

Læringsdesign

Læringsforløb

Vi designer mindre læringsforløb til afgrænsede målgrupper. Vi hjælper dig hele vejen rundt i Cre8-modellen. 

Læringsprogrammer

Ved en større forandring – det kunne fx være ved implementering af et nyt ERP-system, en fusion eller nye forretningskoncepter – har du sikkert behov for et større programdesign. 

 

Med udgangspunkt i Cre8-modellen og vores erfaring med forandringsledelse, designer vi sammen længerevarende og mere komplekse læringsprogrammer. 

Læringsressourcer

Selvom vi tror på, at en god organisatorisk forankring kræver stærke interne ressourcer, bliver vi alle ramt af virkeligheden og stramme deadlines. Behovet for fleksibilitet kan også veje tungt.   

 

Derfor tilbyder vi også at træde ind i din organisation og hjælpe med eksekveringen. Vi har erfaring med at fylde følgende roller ud i kortere eller længere tid: 

Læringskonsulent

Mangler I ressourcer til at kvalificere og drive dine læringsprojekter, kan vi være jeres interne læringskonsulter. Det kan fx være som led i at implementere ny Learning Request Process eller drive specifikke læringsprojekter.

Projektleder / Forandringsleder

Ved større projekter, programmer eller organisatoriske forandringer, driver vi gerne disse projekter godt igennem og sikrer forankring i organisationen.  

Vil du vide mere om Cre8 Business Value?​​

Udfyld formularen og få tilsendt en introduktion til

Cre8 Business Value-modellen.