Studiemedarbejder 
– Læringskonsulent

Søger du et studierelevant job, der zoomer ind på digital læring og videndeling?  

Så har vi projekterne til dig, og du kommer med på en spændende rejse indenfor moderne læring. Du kommer ikke til at kede dig! 

Du bliver en del af et team, der drifter og udvikler vores uddannelse i digital læring, som en del af Blendit Institute. En af dine opgaver består i at koordinere og tilrettelægge uddannelsens aktiviteter, både internt og med deltagerne.

En stor del af dit arbejde vil foregå gennem læringsplatformen Fuse, så du vil derfor blive ekspert i platformen samt dens funktionaliteter og muligheder, og får på samme tid indblik i, hvordan den kan understøtte læring i organisationer.  

Derudover kan du også blive involveret i at støtte vores læringskonsulenter med andre opgaver, der bl.a. kan omhandle læring, læringsteknologi, projektstyring og koordinering. 

Morten Flø Pallesen

– Læringskonsulent

Klik på videoen og hør Morten fortælle mere om jobbet som studentermedarbejder i Blendit Learning. 

Om dig  

Du skal sikkert til at starte på din kandidatgrad på Aalborg Universitet efter sommerferien. Du har mod på at kaste dig ud i at lære og lære fra dig – og brænder for digital læring.  

Du er struktureret, detaljeorienteret og ambitiøs, og du sætter pris på opgaver, der både involverer tæt samarbejde med Blendit teamet og kunderne – men også selvstændige opgaver, hvor du dykker ned i læringsdesign og udvikling i Fuse.  

Du er klar til at arbejde mellem 15-20 timer om ugen og har lyst til at indgå i en social arbejdsplads med uformel kultur. 

Hvorfor os? 

Vi er vilde med læring. Vi er vilde med mennesker. Vi tror på det digitale. Og så har vi nogle ambitiøse kunder, der arbejder målrettet med skabe engagement og resultater med digital læring og vidensdeling. 

Du vil ikke blot blive en lille brik i en stor organisation, men være en stor brik i en voksende organisation. Et team der brænder for moderne læring.  

Organisationen er flad, kulturen uformel, og vi er altid klar til at hjælpe hinanden. 

Klik på videoen og hør, hvorfor du skal vælge at søge jobbet hos Blendit Learning. 

Praktisk 

De fleste dage sidder du på 3. sal og nyder udsigten ved siden af Spritten på GrowAal, C. A. Olesens Gade i Aalborg.  

Send en mail til Læringsdirektør Peter Simonsen på peter@blenditlearning.dk inden 10. december 2022.  

Din ansøgning og CV skal suppleres med en kort video-ansøgning, hvor du præsenterer dig selv, og det du brænder for.  

Vi glæder os til at høre fra dig!