Studentermedarbejder
– Marketing

Søger du et studierelevant job inden for kommunikation og marketing? Brænder du for at skrive fængende tekster og LinkedIn opslag, der giver lyst til at lære/læse mere? 

Så har vi projekterne til dig, hvor du kommer med på en spændende rejse inden for moderne læring i en nordjysk virksomhed i vækst. Du kommer ikke til at kede dig!  

Som studentermedarbejder i marketing i Blendit Learning skal du supportere vores marketing team med at koordinere og udarbejde kampagner og materiale primært til LinkedIn og web.  

Du kommer til at få stort ansvar og medbestemmelse på kampagnernes indhold. Derfor skal du være selvdrevet og brænde for at udarbejde knivskarpe og fængslende tekster, der har kant og skiller sig ud fra mængden.  

Du skal kunne indgå og agere i projekter, arbejde struktureret og overholde deadlines.   

Signe Aaen​

– Marketingansvarlig

Klik på videoen og hør Signe fortælle mere om jobbet som studentermedarbejder i marketing i Blendit Learning. 

Om dig  

Du er i gang med en uddannelse inden for markedsføring, kommunikation, innovation, sprog eller noget helt andet. Din uddannelse vægter ikke nær så højt som din erfaring med og interesse for at skrive og formidle budskaber gennem marketingkampagner. Det vil være en fordel med forudgående erfaring med at skrive og annoncere på de sociale medier. 

Du er struktureret og ambitiøs, og du sætter pris på opgaver med stort ansvar og medbestemmelse. Du behersker engelsk flydende i både skrift og tale.  

Du behøver hverken at vide noget om læring eller grafisk opbygning af en hjemmeside. Det vigtigste er at du kan udarbejde skarpe tekster med skarp formidling og øje for detaljer.   

Du er klar til at arbejde mellem 10-20 timer om ugen og har lyst til at indgå i en social arbejdsplads med uformel kultur. 

Hvorfor os? 

Vi er vilde med læring. Vi er vilde med mennesker. Vi tror på det digitale. Og så har vi nogle ambitiøse kunder, der arbejder målrettet med skabe engagement og resultater med digital læring og vidensdeling. 

Du vil ikke blot blive en lille brik i en stor organisation, men være en stor brik i en voksende organisation. Et team der brænder for moderne læring.  

Organisationen er flad, kulturen uformel, og vi er altid klar til at hjælpe hinanden. 

Klik på videoen og hør, hvorfor du skal vælge at søge jobbet hos Blendit Learning.  

Praktisk 

De fleste dage sidder du på 3. sal og nyder udsigten ved siden af Spritten på GrowAal, C. A. Olesens Gade i Aalborg.  

Send en mail til Læringsdirektør Peter Simonsen på peter@blenditlearning.dk inden 10. december 2022.  

Din ansøgning og CV skal suppleres med en kort videoansøgning, hvor du præsenterer dig selv, og det du brænder for. Hvis du har eksempler på tidligere tekster du har udarbejdet, må du gerne vedhæfte dem i din ansøgning.  

Vi glæder os til at høre fra dig!