Book en Fuse Demo

    Din læringsplatform er vigtigere end nogensinde. Lad dine medarbejdere dele viden og ekspertise, så de altid har relevant viden lige ved hånden. Lad dem konstant have mulighed for at træne og blive bedre.   

    Fuse giver mulighed for at designe omfattende og engagerende læringsoplevelser, der sikrer, at læring er lige ved hånden på det relevante tidspunkt. Det vil sige, når du løser dine opgaver. Herved øges læringseffekten betydeligt, og de organisatoriske kompetencer løftes til nye højder 

    Fuse er en læringsplatform, der har erkendt, at læring langt fra kun sker i form af kurser og traditionelle LMS og LXPløsninger.  

    Vi indgik i 2016 et partnerskab med Fuse Universal efter at have gennemsøgt markedet for de mest ambitiøse og nytænkende læringsplatforme. Vi vurderer, at Fuse til stadighed er en af de mest innovative læringsplatforme. Fuse faciliterer ikke kun exceptionel social læring og videndeling – den understøtter også alle aspekter af den mere formelle træning og compliance-relaterede behov.  

    Hvis du vil høre mere om Fuse, og hvordan vi supporterer den tekniske og organisatoriske implementering af platformen, så udfyld venligst denne formular. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.