Kathrine Aachmann, Læringskonsulent

Kathrine Aachmann

Læringskonsulent

Kathrine brænder for at gøre en forskel for de kunder, hun arbejder sammen med. Hun er særlig optaget af, hvordan hun kan inspirere til, at læring i højere grad tænkes som en del af arbejdet og ikke som en særskilt aktivitet.

Med god energi hjælper Kathrine vores kunder med at bryde læring ned fra et abstrakt mål til konkrete læringsbidder – desuden hjælper hun også med at strukturere og designe digital læring, som hjælper medarbejderne med at performe bedre i deres daglige arbejde. Kathrine har mange kreative perspektiver på læring og læringsdesign, som kommer til udtryk i processen fra idé til produkt.

Kathrine har erfaring med at designe og udvikle digitale læringsløsninger tæt på forretningens behov. Hun er orienteret mod at skabe læringsløsninger, der hjælper medarbejderne i deres ”flow-of-work” – med en struktureret og målrettet tilgang, finder Kathrine kreative og engagerede læringsløsninger i samarbejde med kunden og deres behov. Desuden har Kathrine en uddannelsesbaggrund indenfor læring og forandringsprocesser.