Peter Simonsen, Partner og Læringsdirektør

Peter Simonsen

Læringsdirektør & Partner

Peter startede Blendit Learning sammen med Mads ud fra et stærkt ønske om at skabe læring, der engagerer medarbejderne og virkelig hjælper dem med at udføre deres jobs. Peter brænder for at hjælpe de mennesker, vi arbejder sammen med – det ses ved en oprigtig interesse i de spændende, dygtige, kloge, engagerede mennesker, der repræsenterer de kunder, vi har.

Peter tror på, at læring kan gøre en forskel, hvis det går fra at være noget, der udvikles og gennemgås, fordi det er en skal-opgave, til et format og en måde, der hjælper folk med at lære på den måde de har lyst til og brug for. Derfor er Peter også ofte en del af workshops med kunder, men ellers er han, som leder af konsulentafdelingen, optaget af at udvikle vores medarbejdere og ydelser, så vi kan skabe mest mulig værdi for vores kunder og at skabe en arbejdsplads, hvor folk er vilde med at være.

Peter har arbejdet med digital læring i varierende roller fra Head of Learning til læringskonsulent, læringsarkitekt, instruktør og Kreativ Chef.