Studiemedarbejder inden for data og Customer Success Management

Er du på jagt efter et studierelevant job, hvor du kan dykke ned i en verden af data, IT og digital læring?

Så er det dig, vi leder efter! 

Om jobbet

Vi tilbyder en unik mulighed for at være med til at udforske fremtiden inden for digital læring og videndeling. Hos os får du opgaver, der bringer dig tættere på udviklingen af lærings- og videndelingssoftware, og du får mulighed for at se, hvordan det understøtter forretningsmæssig værdiskabelse. 

Du vil blive en del af vores Customer Success Management team, hvor du primært vil arbejde med at analysere læringsdata. Udover dette vil du få opgaver inden for læringsteknologi og forretningsforståelse samt få lov til at udforske, hvordan digitale løsninger kan optimere arbejdsprocesser og skabe værdi for vores kunder. 

Som en del af vores team vil du blive specialist i læringsplatformen Fuse og få mulighed for at deltage i spændende strategiske projekter, hvor du vil hjælpe vores kunder med at bruge Fuse til læring og forandringsledelse.  

Om dig

  • Du er på vej til at starte på din kandidatgrad på Aalborg Universitet efter sommerferien. 
  • Du brænder for IT og data og har en naturlig nysgerrighed og interesse for at lære nyt. 
  • Du er struktureret og ambitiøs og trives både med tæt samarbejde i teamet og selvstændige opgaver. 
  • Du er klar til at arbejde 10-20 timer om ugen. 

Hvorfor os?

Vi brænder for læring og tror på kraften i digitaliseringen. Hos os vil du blive en del af et dynamisk team, hvor vi har fokus på personlig og faglig udvikling.  

 

Vi tilbyder dig ikke blot et job, men en mulighed for at følge fremtidens udvikling inden for moderne læring hos vores ambitiøse kunder. 

 

Vores organisation er flad, vores kultur uformel, og vi sætter pris på gensidig respekt og hjælpsomhed. 

 

Praktisk

Du vil primært være placeret på vores kontor på 3. sal ved siden af Spritten på GrowAal, C. A. Olesens Gade i Aalborg.  

 

Interesseret? Så send din ansøgning og CV til Direktør Mads Willum Høj Jensen på mads@blenditlearning.dk senest den 17. maj 2024.

 

Husk at inkludere en kort videoansøgning, hvor du præsenterer dig selv og fortæller, hvad der motiverer dig til at søge denne stilling. 

 

Vi glæder os til at høre fra dig!