Christian Sørensen, Kommerciel Ansvarlig

Christian Sørensen  

Kommerciel Ansvarlig

Christian brænder for at udvikle virksomheder, så de lykkes på markedet – i den forbindelse er han særligt optaget af den unikke værdiskabelse for kunden. For at skabe en unik værdi for kunden, skal man forstå sine kunder og de menneskelige ressourcer, som leverer den unikke værdi. Med andre ord er Christian enormt optaget af at få vores kunder og mennesker til at lykkes i deres job! 

Christian er mand for at sætte spot på de små værdiskabende elementer – om det er en lille gestus i opstart af et møde eller en peak-end, så kan man regne med Christian. Med altid godt humør og sin uhøjtidelige personlighed arbejder Christian med at understøtte værdiskabelsen hos vores nuværende kunder og med at undersøge, hvordan vi kan hjælpe flere virksomheder med at lykkes med deres målsætninger via læring og performanceunderstøttelse. 

Christian har +20 års erfaring med forretningsudvikling, eksekvering, forandring og læring, herunder kundefokus, salg og medarbejderudvikling.  Christian har tidligere arbejdet for Vestas og LEGO, og senest som direktør for Kundefokus og Sales Enablement i Jyske Bank.