Malene Becker Hallund, Senior Læringskonsulent & Projektleder

Malene Becker Hallund

Senior Læringskonsulent & Projektleder

Malene elsker at arbejde med forskellige typer af organisationer med forskellige behov, der skal løses – især når hun kommer helt tæt på vores kunder og derfor kan hjælpe dem med at lykkes. Med et knivskarpt overblik og en struktureret tilgang, er hun på hjemmebane, når hendes interesse for læring, kommunikation, ledelse og projektledelse flyder sammen. Malene er vores alles sludrechatol – hun deler gerne ud af sjove historier, men fagligt følges ordene altid op med leverancer. Når du arbejder med Malene, oplever du hurtigt hendes punktlighed – og at hun får ting til at ske.


Når vores kunder implementerer Fuse, hjælper Malene med, at de lykkes i implementeringen – det gør hun ved at forstå og justere vores implementeringsproces til kundens behov, så de understøttes i netop dét, de har brug for.


Malene har mere end 20 års erfaring med læring, projekt- og forandringsledelse, kommunikation og ledelse fra forskellige brancher. Hun arbejder både strategisk, taktisk og operationelt med læring – alt fra at rådgive om læringsstrategier til udarbejdelse af storyboards til digitalt indhold lander i Malenes turban.