Bliv inspireret af førende eksperter.
Lyt til podcast-serien “Spotlight på læring”

Hvad opnår du ved at sætte læring fri?

Demokratiser læring. Design rum hvor alle kan engagere sig, dele viden og lære. Og finde svar i det øjeblik, de har brug for det.

Læring handler om mennesker!

Læring skal være relevant, rettidig, praktisk og inkluderende. Læring skal løse problemer for brugeren.

Løser du problemer eller leverer kurser?

Design læringsoplevelser til at løse problemer. Gør det datadreven og bevis værdien for forretning.

 

Bliv inspireret af førende eksperter.
Lyt til podcast-serien “Spotlight på læring”

I godt selskab

Vores ydelser

IMG_4929

Læringsydelser

Vi supporterer HR, L&D og topledelse med at implementere digitale læringsløsninger, der understøtter forretninger i konstant forandring.  

Vi guider jer i at definere jeres moderne læringsstrategi. Herunder design af organisation og processer, der skal understøtte forandringen. Vi hjælper jer med at designe engagerende læringsoplevelser – og med at eksekvere dem om nødvendigt.

Forhandler af Fuse

Vi tror på, at digital læring i høj grad kan hjælpe med at drive engagement og skabe læringsoplevelser tæt på hverdagen. Vi er Nordisk forhandler af Fuse, som vi vurderer er den bedste læringsplatform på markedet i dag.  

Vi driver den tekniske implementering af Fuse, men endnu vigtigere driver vi den organisatoriske forankring og de nødvendige forandringsprocesser i implementeringen af en moderne læringsplatform 

Efter selve implementering supporterer vi jer hele vejen. Vi støtter jer i at måle succes, drive engagement, igangsætte læringsinitiativer og sikre kontinuerlig læring. Alt sammen med forretningsværdi for øje.